sommerdæk

Sommerdæk

Gode sommerdæk er lige så vigtige som gode vinterdæk.

De fleste dæk klarer sig godt på tør vej, men det er i vådt føre, de skal stå distancen. Det kan være svært at gennemskue hvilke sommerdæk, der er de rigtige for din bil. Hos Hillerød Dækcenter er vi eksperter i netop det.

Sommerdæk hvornår?

Det varierer fra år til år, hvornår det er bedst at skifte fra vinterdæk til sommerdæk, alt efter hvordan vejret er. Er du i tvivl, kan du altid ringe til os og få vores anbefaling. Som sagt er gode sommerdæk vigtige, og det er ikke altid at god brændstofs økonomi og god sikkerhed går i hånd hos dæk. Vi anbefaler selvfølgelig, at man sætter sikkerheden først, man skal blandt andet også kigge på dækkets evne til at bortlede vand. Dette er blot få af de tekniske detaljer man skal overveje, du kan se flere her.

Få mere information om dækopbevaring pris her.

Superdæk

Hos Hillerød Dækcenter fører vi Superdæk, et mærke vi stoler på, som ikke går på kompromis med sikkerheden. Hvis du får udskiftet dine vinter- og sommerdæk hos os, tilbyder vi også opbevaring af dæk i vores dækhotel. Dækhotellet har det optimale klima, der sørger for dine dæk ikke tager skade under opbevaringen.

Kontakt os og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig, benyt kontaktformen herunder, eller ring til os på +45 26 02 04.