dækmontering

dækmontering

Dækmontering i topkvalitet

Skal der skiftes fra sommer- til vinterdæk på din bil og har du brug for dækmontering? Lad os klare opgaven. Vores faglærte mekanikere har stor erfaring med dækmontering og sørger for, at du kører sikkert uanset årstiden.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige type dæk der passer akkurat til din bil og kan også skaffe de tilhørende fælge, hvis du har behov for det.

Hillerød Dækcenter A/S er eksperter ift. tekniske data, lovgivning på området og de krav, dækkene skal opfylde og kan rådgive dig omkring kvaliteten og sikkerheden af forskellige modeller.

Se de dækmærker, vi forhandler.

Dækservice udført af faglærte mekanikere

Vi er specialister inden for dæk, fælge og reparation af hjul og opbevarer dine sommerdæk på vores dækhotel, når du ikke har brug for dem.

Vores uddannede mekanikere er i stand til at håndtere køretøj i alle størrelser, fra sækkevogne til traktorer og udfører dækmontering på dem alle. På hjulcentret, som vi ejer, har vi nogle af de bedste monterings- og afbalanceringsmaskiner, der findes på markedet. Hos Hillerød Dækcenter A/S er din bil i gode hænder.

Skal du høre mere om dækmontering pris eller vores dækservice, ring til os på tlf. 48 26 02 04 eller send en besked til post@hilldc.dk.