Dæk og fælge

Dæk og fælge er vores specialitet

Hos Hillerød Dækcenter A/S leverer vi altid høj kvalitet til vores kunder

Der findes et hav af forskellige slags dæk og fælge, så for lægmanden kan det være svært at finde rundt i. Hos Hillerød Dækcenter A/S brænder vi for dæk og fælge, og denne passion vil vi gerne dele med vores kunder, så deres bil får den bedste og mest sikre behandling.

Vi navigerer kunden igennem virvarret af producenter og rådgiver om det bedste valg, hvis det eksempelvis er tid til at skifte til vinterdæk. Og for de kunder, der allerede ved hvad de vil de have, tilbyder vi mange slags dæk af fabrikanter som bl.a. Bridgestone, Michelin og Goodyear m.fl. og har desuden et stort udvalg af stål- og alufælge.

Gode sommerdæk er lige så vigtige som gode vinterdæk.

Vores medarbejdere har ekspertisen med dæk og fælge

Hillerød Dækcenter A/S har eksisteret siden 1993, og vi har oparbejdet en betydelig erfaring gennem årene. Vores medarbejdere har den seneste viden til at kunne rådgive kunden om dæk og fælge reparation, og vi kender bl.a. til de fornødne teknikker i kold- og varmreparation af dæk.

Så er du på udkig efter dæk og fælge til din bil, eller skal du måske snart skifte til vinterdæk, så kontakt os på tlf. 48 26 02 04 eller info@hilldc.dk og hør hvad vi kan tilbyde.