Autoreparation

Hillerød Dækcenter servicerer danske bilister ved at tilbyde alle former for autoreparation på vores værksted i Hillerød.

Vi udfører autoreparationer med den professionelle service, der betyder, at du trygt kan overlade din bil til os. Dæktryk, batteri eller fælge reparation, er en del af vores uddybende tjek. Vi tager os af alt mekanisk arbejde, klargøring af din bil til syn, rådgivning ved køb og salg, aircon service, stenslag, tandremsskift og meget mere.

Alle vores autoreparationer udføres til konkurrencedygtige priser og til den aftalte tid. Dermed kan du hurtigt og nemt vende tilbage bag rattet, når du haft din bil til reparation på vores autoværksted.

Reparation og rådgivning

Ingen biler er for små eller store til at blive håndteret af vores dygtige mekaniker. Dermed er du sikker på, at dine bremser, udstødning og styretøj fungerer helt betryggende, når din firehjulede har været forbi her.

Hillerød Dækcenter stiller desuden gerne vores erfaring til rådighed og rådgiver om vedligeholdelse, reservedele, og hvad der nu ellers kan blive brug for.

Ring til os på telefon 48 26 02 04, eller benyt kontaktformularen nederst på siden.