Hillerød Dækcenter tilbyder alufælge og centerringe til alufælge

Alufælge og centerringe til alufælge

Hos Hillerød Dækcenter kan vi hjælpe dig med centerkapsler til alufælge, navkapsler til alufælge og centerringe til alufælge.

Alufælge der passer til netop din bil

Vil du opgradere bilen med de helt rigtige alufælge, der både ser smarte ud, men også sikrer dine hjul længere levetid, så kontakt Hillerød Dækcenter. Hillerød Dækcenter er specialister i alufælge og dertilhørende ekstraudstyr, og vi sørger for, at din bil både er sikker og klar til syn.

Vi fører modeller til alle typer personbiler, servicevogne og lastvogne, og vi står klar til at rådgive dig om netop de alufælge, der passer til din model. Kontakt Hillerød Dækcenter A/S for pris og levering på telefon 48 26 02 04 eller benyt kontaktformularen nedenunder.

Vil du selv undersøge markedet inden, findes al information om hvilkem model, der passer til din bil på www.alcar.dk eller www.rallycenteret.dk.

Centerkapsler, navkapsler og centerringe til alufælge

Er disse betegnelser fremmedord for dig, står vi klar til at hjælpe dig med at navigere i landskabet for at sikre, at du får de rigtige centerkapsler og centerringe til din alufælg.

Centerkapsler eller Navkapsler, som de også kaldes, bruges af to årsager. Den ene er rent æstetisk, at alufælgen er flottere med en navkapsel i centrum af fælgen. Den anden er, at navkapsler kan medvirke til forebyggelsen af rust i alufælgen samt sørge for at bilen er mere aerodynamisk og på den måde minutiøst øge brændstofseffektiviteten.

Centerringe er en nødvendighed, hvis fælgenes center er større end det center, de skal sidde på, for at forhindre, at alufælgen skaber ubalance i bilen. Centerringe sørger for, at alufælgen bliver centreret, når den monteres, som sikrer, at bilen ikke ryster, når alufælgen er monteret på hjulet.

Kontakt os på telefon 48 26 02 04, eller benyt kontaktformularen nederst på siden, og vi står klar til at vejlede dig i købet af dine nye alufælge.