autoreparationer

Autoreparationer

Få repareret din bil af professionelle mekanikere

Hos Hillerød Dækcenter står vi for grundige og professionelle autoreparationer af din bil, hvad end den holder og ikke kan starte, eller blot har nogle småskavanker.

Autoreparationer Hillerød omfatter alle former for reparationer på personbiler af blandt andet motor, og styretøj. Vores professionelle mekanikere har ganske enkelt den erfaring og rutine, der skal til, for at din bil hurtigt og nemt kan blive køreklar igen.

Vi foretager autoreparationer på alle bilmærker – og ingen biler er for små eller store til at blive håndteret af vores dygtige mekanikere. Du vil dermed være sikker på, at din bil fungerer helt som den skal, når du kører fra vores værksted i Hillerød.

Autoreparationer

Den bedste kvalitet på autoreparationer

Vi kan klare alle opgaver på din bil store som små. Blandt andet udfører vi serviceeftersyn, synstjek, olieskift og reparationer af: 
  • Sporing / styretøj
  • Tandrem
  • Stenslag
  • Udstødning
  • Bremser
  • Og meget andet

God og professionel service

Hillerød Dækcenter udfører autoreparationer med god og professionel service, hvilket betyder, at du trygt kan overlade din bil til os. Vi går efter at udføre vores autoreparationer så nemme og problemfri, som det overhovedet er muligt. Vi arbejder hver dag for at yde den bedste kundeservice, så du aldrig bliver i tvivl om, at vi er det oplagte valg, når det kommer til at overlade din bil til et autoværksted.

Vi ved, hvor ubelejligt det kan være at skulle undvære sin bil, derfor udføres alle reparationer til den aftalte tid, så du hurtigt og nemt kan komme ud på vejen igen. Derudover udføres vores autoreparationer til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for tilbud på autoreparation

Hos Hillerød Dækcenter stiller vi gerne vores erfaring til rådighed til rådgivning om autoreparationer, vedligeholdelse, reservedele, og hvad du ellers har brug for.

Vi tilbyder endvidere dækmontering til gode priser – det kan du læse mere om her.

Er du interesseret i mere information om autoreparation, kan du læse videre her.

Ring til os i dag på telefon 48 26 02 04 eller skriv en mail på post@hilldc.dk og hør mere om, hvilke tilbud på autoreparation vi kan tilbyde dig, så vi kan få din bil på ret køl. Du kan også benytte kontaktformularen nederst på siden, så kontakter vi dig med en fornuftig pris på reparationen af din bil.